Mercedes-Benz vrea sa fie cel mai mare constructor premium

Planul celor de la Mercedes-Benz pentru a deveni cel mai mare constructor premium a demarat printr-o scrisoare adresată de CEO Daimler către toţi angajaţii săi.

Mercedes-Benz vrea sa fie cel mai mare constructor premium Mercedes-Benz vrea sa fie cel mai mare constructor premium

CEO-ul Daimler, Dieter Zetsche a declarat că doreşte ca Mercedes-Benz să devină lider de vânzări la categoria maşinilor premium. Procesul a început prin trimiterea unei scrisori deschise către angajaţii Mercedes-Benz prin care cere acestora să se "alinieze" cauzei Merdeces de a devenii lider de vânzări la nivel mondial.

"Pe termen lung nu putem să fim pe un solid loc doi sau chiar trei, noi suntem Daimler şi ar trebui să fim cu mult în faţa celorlaţi. Dacă nu avem ceva care să ne ducă la atingerea scopului, acel lucru va fi identificat şi creat", a scris Zetsche în scrisoare adresată angajaţilor.

Mercedes-Benz a crescut în ultima vreme la nivel global, dar competitorii săi direcţi BMW şi Audi au crescut mai rapid. Mercedes este în acest moment pe locul trei, după Audi în ceea ce priveşte vânzările de maşini premium în 2011.

"Succesul competitorilor ar trebui să ne aducă şi mai multă motivare", a mai declarat Zetsche.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.