Mercedes C-Class Estate

Breakul nu mai reprezintă de mult timp oaia neagră a familiei. Iar Mercedes i-a dat şi o tuşă sportivă, disponibilă până acum doar pe versiunea sedan.

Mercedes C-Class Estate Mercedes C-Class Estate

Diferenţele faţă de versiunea sedan se regăsesc la partea posterioară, acolo unde noul model poate primi un volum de bagaje de până la 1500 de litri cu un minim de 485. Vor exista trei niveluri de echipare, Classic, Elegance si Avantgarde, cu ultimul cel mai sportiv dintre toate, acolo unde steaua Mercedes este montată pentru prima oară pe un estate pe grila faţă, ca un semn distinctiv al caracterului dinamic superior.


Gama de motorizări este cea existentă pe modelul de bază, ceea ce se traduce printr-o creştere de putere între 13 si 20 CP comparativ cu vechea generaţie, dar si o reducere a consumului cu până la 10,3 procente. Noul C-Class este disponibil cu pachetul Agility Control, ce îi permite şoferului să aleagă între un comportament sportiv şi unul confortabil prin apăsarea unui simplu buton. Pentru cei nemulţumiţi chiar şi de echiparea Avantgarde, Mercedes le propune kitul sport AMG, ce constă într-o suspensie mai tare, garda la sol micşorată şi jante de 17 inch. Însă pentru pasionaţii adevaraţi există C63 AMG Estate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.