Mercedes C-Class iese prin peretele unei parcări

Viaţa se pare că bate filmul, un american işi scoate Mercedesul din parcare... prin perete.

Întâmplarea a avut loc într-o parcare etajată din Tulsa, Oklahoma. Şoferul a reuşit şă-şi înţepenească piciorul blocând astfel pedala de acceleraţia. Cum cutia de viteze era în manşalier, maşina s-a izbit puternic de peretele parcării, ca în final să rămână suspendată.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar bucăţiile de zidărie desprinse din perete au făcut pagube serioase maşinilor parcate la nivelul solului. Totuşi şoferul buclucaş a avut noroc că a rămas suspendat, incidentul întâmplându-se undeva pe la nivelul cinci al parcării.

Mai multe pe www.stirileprotv.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.