Mercedes C SportsCoupe - foto spion

BMW a renunţat la Seria 3 Coupe, după două generaţii, înlocuind modelul cu Seria 1. Mercedes, însă, pregăteşte succesorul lui C SportsCoupe, fără a ţine seama de exemplul bavarezilor.

Mercedes C SportsCoupe - foto spion Mercedes C SportsCoupe - foto spion
Unul dintre userii forumului germancarzone.com a surprins viitorul Mercedes C-Class Sportscoupe camuflat, însă imaginea este destul de elocventă pentru forma pe care o are maşina. Noul model va fi un C-Class mai scurt, cu doar două uşi, urmând a fi o propunere exclusivistă în domeniul compactelor de prestigiu, unde Audi merge pe mâna lui A3 (bazat pe VW Golf), iar BMW se foloseşte de Seria 1, inferioară Seriei 3. S-ar putea ca noul model să aibă premiera la Frankfurt, când vom afla mai multe detalii despre motorizări, care, cu siguranţă, vor fi preluate de la berlină şi break.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.