Mercedes CLA şi Shooting Brake au fost la ”chirurgie plastică”. Vezi cum le-a ieşit facelift-ul. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 21 mart. 2016 Știri auto

 


Mercedes a trimis modelele CLA şi Shooting Brake la ”chirurgie plastică” pentru o reîmprospătare a designului, dar după facelift diferenţele sunt mai degrabă subtile, cel puţin la exterior. Vedem bare de protectie noi, la fel grila radiatorului şi modelele de jante din aliaj, accesorii prin care Mercedes nu a vrut să modifice drastic design-ul de succes al modelului său compact, informează Carscoops.com.

Cabina beneficiază de modificări ale tapiţeriei, precum şi de prezenţa unor accesorii cromate, dar şi de un display de opt inci cu aspect suplu, montat în bord. 

Alte caracteristici noi includ tehnologii precum sistemul de siguranţă Active Brake Assist, sistemul Hands Free Access care permite ca hayonul să fie deschis fără nici un fel de contact fizic, şi opţional, faruri LED de înaltă performanţă, care oferă o culoare de o nuanţă aproapiată de lumina zilei, diferită de farurile cu xenon tradiţionale.

Modelele din SUA vor fi disponibile cu două motoare pe benzină: unul supraalimentat de 2.0 litri şi 208 C, pentru modelul CLA 250, iar pentru CLA 45 ANG un motor supraalimentat de 2.0 litri de 375 de CP. Acestea din urmă are nevoie de numai 4.1 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 de km/oră. În ceea ce priveşte versiunea Shooting Brake, Mercedes îl păstrează departe de piaţa din SUA.

Clienţii europeni vor fi în măsură să aleagă între o gamă mult mai largă de motoare diesel şi pe benzină, modelul cel mai eficient fiind CLA 180 D care oferă 109 CP şi emisii de CO2 de 89 g/km.

Mercedes susţine că au putut să facă modelul CLA 45 AMG mai aerodinamic, datorită noului design al spoiler-ului din spate.

O altă noutate pe care o aduce Mercedes este introducerea culorii Cavansite Blue Metallic ca şi culoare exterioară a maşinii.

GALERIE FOTO


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide