Mercedes CLC te invită la joc!

Ai timp de omorât, nu ai chef de muncă? Mercedes a găsit soluţia: o cursă virtuală pe străzile din Londra la bordul unui Mercedes CLC.

Mercedes CLC te invită la joc! Mercedes CLC te invită la joc!

Noul joc oferit de Mercedes, “CLC Dream Test Drive", se poate downloada gratuit de pe www.CLCdreamtestdrive.com. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci, este să introduci o adresă de mail pentru a putea să accesezi cei 105 MB ai fişierului ZIP. Pentru a realiza cel mai bun timp pe străzile din Londra, într-un Mercedes CLC, este necesar să revezi detalii importante precum puterea şi cuplul motorului, dar şi cât "prinde" de la 0 la 100 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.