Mercedes CLK Shooting Brake Concept

Mercedes Benz se va prezenta în toamnă la Salonul Auto de la Paris cu un concept al viitorului CLK, ce va beneficia de o caroserie originală de tipul Shooting Brake.

Mercedes CLK Shooting Brake Concept Mercedes CLK Shooting Brake Concept
Originalul model va prelua în mare parte detalii de ordin atât estetic cât și tehnic de la viitorul E-Class, ce a fost deja spionat în teste pe circuit. Termenul de Shooting Brake este atribuit modelelor break cu doar trei uși, o versiune de caroserie cel puțin ciudată la prima vedere. Partea frontală va renunța la cele blocurile optice rotunde duble, acestea fiind înlocuite de unele cu forme angulare, considerate deja revoluționare pentru designul Mercedes.

Partea din spate va păstra însă un caracter convențional, stopurile cu LED-uri fiind responsabile pentru aerul de noutate necesar unui model abia dezvoltat de inginerii germani. Cu ocazia lansării noului model este așteptat și debutul unei motorizări hibride, un E300 Bluetec cu un V6 diesel de 3 litri și 224 CP ce va beneficia de un motor electric integrat de 15 kw, cu rol de electromotor dar și de recuperator de energie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.