Mercedes CLS550 by Job Design

Casa de tuning japoneză ne prezintă ultima realizare, bazată pe modelul CLS de la Mercedes Benz.

Mercedes CLS550 by Job Design Mercedes CLS550 by Job Design

Modificările estetice sunt ample şi pornesc de la spoilerul faţă cu proiectoare de ceaţă duble, continuă cu pragurile mai mari, jantele imense cu 5 spiţe, difuzorul spate cu cele patru ţevi de eşapament şi se termină cu nuanţa de alb aplicată caroseriei. Şi în interior modificările sunt pe măsură, cu numeroase accesorii cromate, ce pot fi comandate în diverse combinaţii.

Partea tehnică a rămas la fel, motorul V8 de 5,5 litri şi 382 CP fiind capabil de un cuplu de 530 Nm încă de la 2800 rpm. Performanţele sunt mulţumitoare: viteză maximă limitată la 250 km/h şi o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 5,4 secunde.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.