Mercedes E-Class 2016 – GALERIE FOTO şi detalii despre cel mai de succes model Mercedes

Autor: ProMotor 19 oct. 2015 Știri auto

Mercedes a lansat noi modele C-Class şi S-Class, dar a lăsat în urmă cel mai de succes model al său: E-Class. Însă asta urmează să se schimbe din 2016.

Până în acest moment, constructorul german a vândut peste 13 milioane de modele E-Class la nivel mondial.

EXCLUSIV ProMotor – Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

 

Cum arată noile maşini ale Poliţiei Române – GALERIE FOTO

Noul concurent la BMW-ului Seria 5 va fi prezentat în ianuarie, la salonul auto din Detroit. Gama va include 4 variante de caroserie, lansate treptat.

Primul va fi modelul în 4 uşi, urmat de o variantă break tot în 2016. Anul următor Mercedes va prezenta un coupe în 2 uşi, apoi decapotabila.

Noul E-Class se va alinia modelelor C-Class şi S-Class, împrumumând din designul lor. De la vârful de gamă S va împrumuta platforma, ceea ce înseamă că va fi mai lung şi mai lat decât modelele anterioare.

FOTO SPION – BMW X2

Farurile vor utiliza 84 de LED-uri individuale, iar în loc de cadranele clasice de bord se vor regăsi 2 display-uri HD, unde vor fi afişate toate informaţiile necesare. În ceea ce priveşte motorizările, sunt aşteptate schimbări mari. Ar putea fi oferite şi variante hibrid, pentru prima dată în istoria modelului. Însă fanii variantei AMG nu trebuie să-şi facă griji, la ea nu se va renunţa, urmând a fi echipată cu noul motor V8 twin-turbo de 4 litri. Acesta ar putea atinge 600 de cai-putere, eclipsând varianta BMW M5, care dispune de 525 de cai-putere.

Sistemele de siguranţă de ultimă generaţie nu vor lipsi. O reţea de camere, senzori şi sisteme radar vor ghida maşina prin trafic, sistemul fiind capabil să accelereze sau decelereze, după caz. Această variantă avansată de pilot autonom de la Mercedes va funcţiona totuşi doar dacă şoferul are mâinile pe volan.

Pentru a evita accidentele, noul E-Class va avea sisteme precum Active Brake Assist , Evasive Steering Assist, Car-to-X Communication şi tehnologia Mercedes-Benz PRE-SAFE.

Totodată, prin tehnologia Digital Car Key, smartphone-ul proprietarului va putea fi folosit ca o cheie.

Cum va arăta maşina naţională a Turciei – FOTO

N-ai bilet în RATB şi refuzi să te legitimezi? Noile amenzi ar putea fi uriaşe

Un şofer şi-a convins colegii de trafic să nu mai claxoneze într-un mod ingenios – FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide