Mercedes E-Class Coupe e un C-Class

Dacă se numeşte E-Class Coupe ai crede că vorbim de versiunea în 2 uşi a maşini de clasă medie de la Mercedes, nu? Ei bine, nu este aşa.

Mercedes E-Class Coupe e un C-Class Mercedes E-Class Coupe e un C-Class

Noul Mercedes Benz E-Class Coupe este de fapt un C-Class cu design de E-Class, lucru declarat chiar de către Ernst Lieb, CEO Merdeces Benz SUA. Astfel, noul model împrumută platforma tehnică mai simplă şi mai ieftină de la fratele mai mică, ceea ce îi permte producătorului german să vină cu performanţe mai bune dar şi cu un preţ pe măsura unui E-Class, care îi va aduce şi profituri pe măsură.

Aşadar, greutate mai scăzută a versiunii în 2 uşi nu era datorată folosii materialelor uşoare sau doar lipsei uşilor din spate ci era inlesnită şi o platformă tehnică mai mică. Iar asta nu era chiar un secret, dacă stăm să ne gândim că noul Mercedes Benz E-Class Coupe se asamblează la fabrica din Bremen alături de C-Class, în timp ce E-Class Sedan iese de pe linia de fabricaţie a uzinei din Sindelffingen.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.