Mercedes E-Class rechemat în service

Administraţia pentru Siguranţa Traficului, SUA investighează o posiblilă problemă la sistemul de acţionare a airbag-urilor la aproximativ 100.000 de modele Mercedes E-Class.

Mercedes E-Class rechemat în service Mercedes E-Class rechemat în service

Dacă va fi dat un ordin de rechemare în service, aproximativ 100.000 de maşini Mercedes E-Class din SUA, construite în intervalul 2005 - 2006, vor face subiectul rechemării, motivul fiind posibile probleme la sistemul electric de declanşare a airbag-urilor.

Robert Moran, purtător de cuvânt Mercedes, a declarat pentru Bloomberg că problema s-ar putea să apară atunci când volanul maşinii este ridicat în poziţia cea mai înaltă, existând posibilitatea unui scurt-circuit, prin scoaterea unui conector (papuc) chiar de coloana de direcţie. În acest caz, martorii luminoşi de pe bod s-ar aprinde şi ar apărea şi unul sau două coduri de eroare indicând problema, a mai adăugat Robert Moran.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.