Mercedes E320 Bluetec - U.S. banned?

CNN pune sub semnul întrebării succesul modelului Mercedes E320 Bluetec în America, datorită normelor drastice antipoluare.

Mercedes E320 Bluetec - U.S. banned? Mercedes E320 Bluetec - U.S. banned?
Cel puţin în acest moment, E320 Bluetec nu este disponibil în California şi New York, statele americane cu cele mai drastice norme antipoluare. Conform CNNMoney, Mercedes va renunţa la comercializarea lui E320 Bluetec în America, urmând a se concentra pe vânzarea masivă a noilor SUV-uri cu motorizări diesel foarte puţin poluante, mult mai profitabile.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.