Mercedes este Maşina Oficială a TIFF. GLC, Clasa E şi noul Clasa V vor sta la dispoziţia invitaţilor

Autor: ProMotor 15 mai 2019 Știri auto

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz şi TIFF continuă cu ocazia celei de-a XVIII-a ediţii a celui mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România.

În aceşti 13 ani, Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială a festivalului. În 2019, în intervalul 31 mai – 9 iunie, Mercedes-Benz este partenerul care îi va conduce pe participanţii la TIFF 18.

„De-a lungul celor 13 ani de parteneriat, TIFF a devenit un capitol important al implicării Mercedes-Benz în sfera culturală din România, capitol construit pe respect şi încredere şi definit de excelenţa celor doi parteneri în domeniile pe care le reprezintă. Suntem încântaţi să fim alături de echipa TIFF la ediţia de majorat şi mândri de ceea ce reprezintă acest festival – un reper al cinematografiei şi un catalizator cultural.”, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications, Marketing & PR Mercedes-Benz Cars.

Mercedes-Benz GLC şi Mercedes-Benz Clasa E vor sta la dispoziţia invitaţilor speciali TIFF pe durata celei de-a XVIII-a ediţii, pentru experienţe memorabile. Flota auto a TIFF va fi completată de autovehiculele comerciale uşoare Mercedes-Benz: Vito şi Sprinter, pentru suportul logistic, esenţial organizatorilor.

Noul Mercedes-Benz Clasa V, lansat la nivel internaţional la începutul acestui an, îşi va face debutul local la TIFF, conducând cu stil şi eleganţă invitaţii Mercedes-Benz.

Filozofia de design a autoturismelor Mercedes-Benz a fost transpusă şi la interiorul Clasei V, urmând tendinţa de modernitate şi claritate. Datorită îmbunătăţirilor aduse, pasagerii din spate se pot bucura de un spaţiu şi mai generos. Astfel, o călătorie cu noua Clasa V ca VIP shuttle va semăna mai degrabă cu un tratament la spa după un zbor stresant sau după o întâlnire de afaceri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide