Mercedes este Maşina Oficială a TIFF. GLC, Clasa E şi noul Clasa V vor sta la dispoziţia invitaţilor

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz şi TIFF continuă cu ocazia celei de-a XVIII-a ediţii a celui mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România.

Mercedes este Maşina Oficială a TIFF. GLC, Clasa E şi noul Clasa V vor sta la dispoziţia invitaţilor Mercedes este Maşina Oficială a TIFF. GLC, Clasa E şi noul Clasa V vor sta la dispoziţia invitaţilor

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz şi TIFF continuă cu ocazia celei de-a XVIII-a ediţii a celui mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România.

În aceşti 13 ani, Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială a festivalului. În 2019, în intervalul 31 mai – 9 iunie, Mercedes-Benz este partenerul care îi va conduce pe participanţii la TIFF 18.

„De-a lungul celor 13 ani de parteneriat, TIFF a devenit un capitol important al implicării Mercedes-Benz în sfera culturală din România, capitol construit pe respect şi încredere şi definit de excelenţa celor doi parteneri în domeniile pe care le reprezintă. Suntem încântaţi să fim alături de echipa TIFF la ediţia de majorat şi mândri de ceea ce reprezintă acest festival - un reper al cinematografiei şi un catalizator cultural.”, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications, Marketing & PR Mercedes-Benz Cars.

Mercedes-Benz GLC şi Mercedes-Benz Clasa E vor sta la dispoziţia invitaţilor speciali TIFF pe durata celei de-a XVIII-a ediţii, pentru experienţe memorabile. Flota auto a TIFF va fi completată de autovehiculele comerciale uşoare Mercedes-Benz: Vito şi Sprinter, pentru suportul logistic, esenţial organizatorilor.

Noul Mercedes-Benz Clasa V, lansat la nivel internaţional la începutul acestui an, îşi va face debutul local la TIFF, conducând cu stil şi eleganţă invitaţii Mercedes-Benz.

Filozofia de design a autoturismelor Mercedes-Benz a fost transpusă şi la interiorul Clasei V, urmând tendinţa de modernitate şi claritate. Datorită îmbunătăţirilor aduse, pasagerii din spate se pot bucura de un spaţiu şi mai generos. Astfel, o călătorie cu noua Clasa V ca VIP shuttle va semăna mai degrabă cu un tratament la spa după un zbor stresant sau după o întâlnire de afaceri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.