Mercedes F700 concept - misiune imposibilă

Dacă bărbieritul cu briciul într-o maşină în mişcare pare crimă curată, cei de la Mercedes îşi asumă responsabilitatea unui asemenea act pentru a demonstra calităţiile sistemului PRE-SCAN, aflat în echiparea celui mai evoluat concept Mercedes şi anume F700.

Dacă până în acest moment bărbieritul cu briciul într-o maşină în mişcare a fost o misiune imposibilă, mai bine spus criminală, cei de la Mercedes demonstrează că aceasta este de ordinul trecutului, graţie sistemului PRE-SCAN aflat în dotarea lui Mercedes F700 Concept. Sistemul "citeşte" suprafaţa de rulare, modificând setările suspensiei în mod automat, astfel încât trecerile peste denivelări nu induc mişcări ale caroserie ci doar a suspensiei.

Pentru a pune în aplicare demostraţia, cei de la Mercedes l-au invitat pe Bashar Booz, un bărbier din Sevilia, care are 10 ani de practică în bărbieritul cu briciul. Dar, cel mai bine este să urmăriţi video-ul pentru a descoperii singuri rezultatele sistemului PRE-SCAN şi deznodământul experimentului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.