Mercedes F700 concept – misiune imposibilă

Autor: Andrei Nan 30 iun. 2008 Știri auto
Mercedes F700 concept – misiune imposibilă

Dacă până în acest moment bărbieritul cu briciul într-o maşină în mişcare a fost o misiune imposibilă, mai bine spus criminală, cei de la Mercedes demonstrează că aceasta este de ordinul trecutului, graţie sistemului PRE-SCAN aflat în dotarea lui Mercedes F700 Concept. Sistemul "citeşte" suprafaţa de rulare, modificând setările suspensiei în mod automat, astfel încât trecerile peste denivelări nu induc mişcări ale caroserie ci doar a suspensiei.

Pentru a pune în aplicare demostraţia, cei de la Mercedes l-au invitat pe Bashar Booz, un bărbier din Sevilia, care are 10 ani de practică în bărbieritul cu briciul. Dar, cel mai bine este să urmăriţi video-ul pentru a descoperii singuri rezultatele sistemului PRE-SCAN şi deznodământul experimentului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide