Mercedes GLK şi Audi Q5 se lansează la Beijing

Mercedes GLK şi Audi Q5 se lansează la Beijing

Autor: Andrei Nan acum 12 ani Știri

China este o ţară tot mai importantă în plan automobilistic, în consecinţă Salonul de la Beijing strânge tot mai multe premiere de la an la an. În ediţia din acest an, Mercedes şi Audi vor prezenta în premieră mondială două modele foarte aşteptate şi importante pentru extinderea strategică a celor doi constructori în segmentul SUV-urilor compacte, Audi Q5 şi Mercedes GLK.

Piaţa chineză a înregistrat creşteri succesive în ultimii ani şi se anunţă următoarea mare miză pentru constructorii vestici având încă destul potenţial de dezvoltare neexploatat. De exemplu, Audi a reuşit să îşi îmbunătăţească cifrele de vânzări anul trecut cu aproape 25%, comparativ cu doi ani în urmă. Nu doar premierele mondiale vor avea prioritate pentru grupul Volkswagen, două modele bazate pe Golf Mark IV vor fi dezvăluite la Beijing special pentru această piaţă.

Pe lângă noutăţile vestice, constructorii chinezi au pregătit un număr mare de lansări, doar Geely, unul dintre constructorii cu renume din această ţară, urmând să lanseze nu mai puţin de 23 noi modele!Comentarii
Inchide