Mercedes înnoire de gamă în România

Mercedes va lansa începând cu luna mai patru modele restilizate, urmând ca în iulie să introducă încă două, totul culminând cu lansarea crossover-lui GLK, preconizată pentru luna septembrie.

Mercedes înnoire de gamă în România Mercedes înnoire de gamă în România
Cele patru modele restilizate, ce vor fi oferite clienţilor începând cu luna mai, sunt: SLKSL, CLS şi Clasa C Sport Coupe, redenumit CLC. Lansarea cea mai aşteptată a anului va fi însă  SUV-ul compact Meredes GLK. aşteptat din luna septembrie, conform oficialilor mărcii citaţi de MEDIAFAX. De asemenea, versiunile restilizate ale Mercedes Clasa A şi Clasa B vor fi comercializate începând din luna iulie.

"Mercedes-Benz GLK va reprezenta atacarea unui segment pentru Mercedes şi va ţinti competitori precum BMW X3", au spus reprezentanţii companiei. În segmentul în care se va poziţiona mezinul gamei SUV Mercedes, competiţia se anunţă acerbă, urmând ca în acelaşi ring să intre  Audi Q5 şi Volvo X60.

Un alt model care se va prezenta destul de schimbat este Mercedes CLC, fostul Clasa C Sport Coupe, care vine acum cu un design semnificativ îmbunătăţit, o nouă denumire şi o repoziţionare în segment.

Ţinta de vânzări pentru autoturisme a Mercedes-Benz România este, în acest an, de peste 3.000 de unităţi , un obiectiv cu 25% mai îndrăzneţ decât anul trecut când compania a vândut 2.408 de autoturisme.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.