Mercedes mai ieftin

După ce, în 2007, a vândut doar 18.160 de unităţi R-Class, chiar şi după ce a scăzut preţul de bază cu 5.000 de dolari, Mercedes va încerca să atace piaţa cu preţuri mai mici, în 2008.

Mercedes mai ieftin Mercedes mai ieftin
Astfel, cel mai ieftin R-Class care va putea fi achiziţionat anul viitor este modelul R350, fără tracţiune integrală, cu un preţ sub 43.000 de dolari. În mod normal, preţul unui astfel de automobil depăşea până acum 48.000 de dolari.

Celelalte modele R-Class îşi vor păstra sistemul AWD.

Datorită preţului piperat – 80.000 de dolari – şi a vânzărilor scăzute, modelul R63 AMG nu va mai fi oferit cumpărătorilor în 2008. Cel mai scump R de anul viitor va fi R320 CDI cu o valoare de peste 46.000 de dolari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.