Mercedes Ocean Drive Concept

Oficiali Mercedes au dat undă verde proiectului Ocean Drive Concept, care a fost prezentat anul trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

Mercedes Ocean Drive Concept Mercedes Ocean Drive Concept
4wheelsblog anunţă că în 2011 Mercedes va lansa pe piaţă un nou model derivat din conceptul Ocean Drive. Bazat pe platforma tehnică a Mercedesului S600, viitoarea maşină Mercedes, care va avea la bază conceputul Ocean Drive Concept, va fi propulsată de un motor V12 de 5,5 litri, a cărui putere maximă va fi în jurul valorii de 510 CP. Există posibilitatea ca sub capota viitoarei maşini să fie motorul V12 AMG, acest lucru fiind în momentul de faţă o incertidudine. Preţul acestei maşini cu siguranţă va fi unul cu şase cifre, dat fiind faptul că Ocean Drive Concept este o limuzină de lux.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.