Mercedes preia Aston Martin?

Revista britanică Autocar lansează zvonul că Aston Martin ar putea fi cumpărată de Mercedes, conform unor surse din Germania.

Mercedes preia Aston Martin? Mercedes preia Aston Martin?
Există câteva premise interesante care stau la baza acestui zvon. În primul rând, parteneriatul Mercedes - McLaren ia sfârşit de la anul, când va ieşi din fabricaţie şi faimosul Mercedes SLR McLaren, deci producătorul german rămâne fără un supercar în gamă.

În al doilea rând, actualul proprietar al Aston Martin, Kuwait Investment Dar, este acţionar şi în cadrul Daimler AG, compania care deţine Mercedes. Astfel, o legătură între Mercedes şi Aston Martin, cel puţin la nivelul unui parteneriat tehnic, ar fi de bun augur.

Nu în ultimul rând, următoarea generaţie a lui Mercedes SL va adopta o caroserie din aluminiu, care ar putea fi împărţită cu un model corespondent Aston Martin. În plus, Aston Martin ar putea fi o marcă exclusivistă care, beneficiind de know-how-ul şi infuzia de capital Mercedes, să redevină profitabilă, prin asocierea cu acest brand de lux.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.