Mercedes S-Class ASMA Eagle II Sport Edition

Cine nu-şi doreşte sş-şi tuneze cea mai luxoasă versiune Mercedes cu un kit de exterior oferit de cei de la ASMA? Mai ales cand arată aşa de exclusivist.

Mercedes S-Class ASMA Eagle II Sport Edition Mercedes S-Class ASMA Eagle II Sport Edition

Noul proiect transformă un simplu S-Class într-o prezenţă exotică chiar şi pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania. Noul model este încoronat cu numele “Eagle II”. Iar dacă o astfel de denumire duce cu gândul la viteză, manevrabilitate şi graţie, aceasta îşi pune şi amprenta artistica pe desenul spoilerului faţă, cu o gură de aerisire joasă ce aminteşte de aripile întinse ale unui vultur.La exterior maşina iese în primul rând în evidenţă prin paintjobul bicolor, calitatea foarte bună a spoilerelor şi a pragurilor modificate şi prin diversele detalii exterioare semnate ASMA Design.

Jantele de 21 de inch completează perfect tabloul unei maşini făcute să atragă şi să rămână în centrul atenţiei. Motorul disponibil este un V8 de 5,5 litri şi 425 CP dezvoltaţi la 6000 rpm. Toată această putere este transmisă prin intermediul unei cutii de viteze automată cu 7 trepte la cauciucurile spate cu o lăţime de 295 de mm. Şi pentru că odată ajunşi la o viteză maximă limitată evident la 250 km/h trebuie să mai şi oprim, modelul este dotat cu discuri ventilate la toate roţile, cu o lăţime de 350 mm pe faţă şi 320 mm pe spate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.