Mercedes SL facelift

Germanii de la revista Auto Bild susţin că au intrat în posesia primei fotografii oficiale a veriunii facelift a cunoscutului roadster Mercedes SL.

Faţă de randările pe calculator din primăvară sau pozele spion din vară, se pare că farurile nu a au suferit o modificare radicală, în stilul bumerang aşteptat.

Totuşi, partea frontală a maşinii capătă o identitate puternică, în parte şi datorită calandrului de mari dimensiuni, care acum are o singură baghetă cromată, care conţine şi sigla de-a drepttul uriaşă. Spoilerul beneficiază de fante mari de aerisire, în timp ce pe capotă au rămas cele două "umflături" care amintesc de SL-ul originar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.