Mercedes SLR 722 GT condus pe circuit

Mercedes SLR 722 GT este un model foarte exclusivist şi puţini muritori merită privilegiul de a îi sta la volan. Unul dintre ei este Brunno Senna, nepotul marelui Ayrton Senna, şu un pilot foarte talentat la rândul său.

Doar 21 de unităţi Mercedes SLR 277 GT există în toată lumea deci este un privilegiu să zăreşti unul pe stradă. De asemenea este un privilegiu să fii nepotul lui Ayrton Senna. Iată că există un om care se bucură de ambele, este Bruno Senna, nepotul legendarului pilot şi cel care a faăcut o demonstraţie cu acest model pe circuit la Mercedes SLR CLUB Trophy.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.