Mercedes SLR by Project Kahn

Dacă îţi permiţi un Mercedes SLR, te poţi considera un favorit al sorţii. Dar de ce să te opreşti la un SLR de serie?...

Mercedes SLR by Project Kahn Mercedes SLR by Project Kahn
Şi în lumea tunerilor există nivelul maxim al opulenţei, Project Kahn fiind pasionat de orice costă exorbitant şi are foarte mulţi cai putere sub capotă.

Deşi SLR pare un hypercar perfect, tunerul a găsit de cuviinţă să aducă modificări prin punctele esenţiale. Astfel, maşina a primit o nouă evacuare, suspensia sport este coborâtă, iar motorul a primit un upgrade de 60 CP, ajungând la 686 CP (... nici măcar 700?!). Nu doar atât, jantele RS-X, cu un design special, au 20" în faţă şi 21" în spate, iar exteriorul, pe lângă vopseaua specială, primeşte un kit discret, menit a îmbunătăţi aerodinamica.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.