Mercedes SLR McLaren by Renntech

Renntech este un tuner specializat pe modificare unor maşini Mercedes care au fost duse încă de pe linia de fabricaţie aproape de limită de către constructorul german.

Mercedes SLR McLaren by Renntech Mercedes SLR McLaren by Renntech

Mercedes Benz SLR McLarenDupă ce au modificat un CLK63 AMG, tunerii de la Renntech au luat în primire un Mercedes SLR McLaren pentru a-şi pune amprenta pe el. Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru, de anul trecut fiind disponibil un pachet de modificări denumit PKG1 ce cuprinde o creştere de putere de la 650 la 722 CP.

Acum este oferit pachetul cu numărul doi, PKG2, ce permite graţie unui sistem de evacuare mai sportiv şi a unui chip-tuning atingerea unei puteri maxime de 740 CP la 6400 rpm. Sunt oferite şi jantele Signature cu 10 spiţe disponibile în 3 tipuri de finisări, totul la doar 7800 de dolari. O nimica toată pe lângă preţul pachetului PKG1 de 12990 de dolari sau PKG2 de 26990 de dolari.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.