Mercedes SLR - varianta speedster speculaţii

Deşi Mercedes SLR McLaren a murit (adică producţia sa a încetat), ca şi cântec de lebădă prezintă un nou model de rasă, superexclusivistul SLR Speedster, închinat lui Stirling Moss.

După ce multe poze şi filmuleţe au surprins ceea ce pare a fi o ediţie specială, un fel de "cântecul lebedei" în ce priveşte SLR McLaren,noul model este desconspirat de imaginile oficiale emise de Mercedes. După cum putem observa,alura rămâne similară unui SLR, dar restul este mult "dramatizat" şi evident destinat doar pentru exploatare pe circuit.

Maşina exclusivă, fără parbriz (în stil speedster), ar urma să fie produsă în 75 de exemplare, fiind vorba, cel mai probabil, de un omagiu adus lui Mercedes 300 SLR pilotat de Stirling Moss., şi numele oficial chiar ăsta va fi: Mercedes SLR Stirling Moss.

Această interpretare modernă va avea 650 CP şi va sprinta până la 100 km/h în doar 3.5 secunde, iar viteza maximă va fi de 350 km. Propducţia va începe în iunie 2009, dar doar cea mai rasaţi clienţi McLaren se vor putea înscrie pe lista de aşteptare. Preţul va fi de 750.000 euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.