Mercedes SLR – varianta speedster speculaţii

Autor: Oraan Mărculescu 19 dec. 2008 Știri auto

După ce multe poze şi filmuleţe au surprins ceea ce pare a fi o ediţie specială, un fel de "cântecul lebedei" în ce priveşte SLR McLaren,noul model este desconspirat de imaginile oficiale emise de Mercedes. După cum putem observa,alura rămâne similară unui SLR, dar restul este mult "dramatizat" şi evident destinat doar pentru exploatare pe circuit.

Maşina exclusivă, fără parbriz (în stil speedster), ar urma să fie produsă în 75 de exemplare, fiind vorba, cel mai probabil, de un omagiu adus lui Mercedes 300 SLR pilotat de Stirling Moss., şi numele oficial chiar ăsta va fi: Mercedes SLR Stirling Moss.

Această interpretare modernă va avea 650 CP şi va sprinta până la 100 km/h în doar 3.5 secunde, iar viteza maximă va fi de 350 km. Propducţia va începe în iunie 2009, dar doar cea mai rasaţi clienţi McLaren se vor putea înscrie pe lista de aşteptare. Preţul va fi de 750.000 euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide