Mercedes SLS 63 AMG Supersport GT by Kicherer

Tunerul Kicherer vine cu o nouă propunere pentru Mercedes SLS 63 AMG - o adevărată capodoperă care eclipsează până şi un fost playmate.

Mercedes SLS 63 AMG Supersport GT by Kicherer Mercedes SLS 63 AMG Supersport GT by Kicherer

Tunerul Kicherer este un specialist atunci când vine vorba de upgrade-uri, iar când tratamentul de tuning este aplicat unui model precum Mercedes SLS 63 AMG, rezultatul este mai mult decât spectaculos.

Pachetul exterior nu face decât să-i dea SLS-ului un aspect extrem de agresiv, datorându-se, în mare parte, culorii negre mate şi grilei de dimensiuni mari ce seamănă cu gura deschisă a unui rechin.

Interiorul a primit la fel de multă atenţie ca şi exteriorul, acesta fiind garnisit cu inserţii din fibră de carbon şi îmbrăcat într-o tapiţerie neagră cusută, în contrast, cu aţă albă.

Din punct de vedere tehnic, Kicherer a îmbunătăţit şi performanţele lui SLS, mărind atât puterea lui SLS de la 571 CP la 630 CP, cât şi cuplul de la 650 Nm la 700 Nm. Astfel, Mercedes SLS Supersport GT accelerează de la 0 la 100 km/h în aproximativ 3,5 secunde şi atinge viteza maximă de 320 km/h.

Tunerul german a optat şi pentru setul de jante RS-1 de 20 inch pe faţă şi 21 inch pe spate, cu un design special, spiţele subţiri lăsând să se vadă atât discurile de frână de dimensiuni generoase cât şi etrierele portocalii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.