Mesajul dramatic al unei fete devine video viral pe Internet - VIDEO

Dacă acest clip video ne învaţă ceva...

Mesajul dramatic al unei fete devine video viral pe Internet - VIDEO Mesajul dramatic al unei fete devine video viral pe Internet - VIDEO

 Dacă acest clip video ne învaţă ceva, acest lucru este să nu lăsăm nicio un mesaj în căsuţa vocală a fostului/fostei. De ce? Aveţi exemplul mai jos. Un clip video care a devenit viral pe internet după ce o fată a lăsat un astfel de mesaj fostului prieten, iar acesta a folosit secvenţa audio pentru a acompania o cursă de maşini, între un Lamborghini şi un Bugatti.

E adevărat că e trist să auzi suspinele fetei, o să îşi pară chiar rău de ea, dar nu poţi nega că acest clip e amuzant.

 

 


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.