Mesajul găsit pe maşină de un posesor de Dacia Logan | FOTO

Facebook-ul este o sursă inepuizabilă de ştiri. Iar când vine vorba de lucruri...

Mesajul găsit pe maşină de un posesor de Dacia Logan | FOTO Mesajul găsit pe maşină de un posesor de Dacia Logan | FOTO

 


Facebook-ul este o sursă inepuizabilă de ştiri. Iar când vine vorba de lucruri ieşite din comun internetul poate tranfosfoarma cu doar câteva clik-uri, o poză cu o situaţie neobişnuită într-un viral pe care să-l vadă o lume întreagă. 

Aşa stau lucrurile şi în cazul Deciei din imagine. Probabilă că un locatar din zona unde era parcată acest Logan, exasperat de sunetul alarmei, i-a lăsat un mesaj prin care încercă să-l convigă pe proprietar că maşina nu îi va fi furată dacă renunţă la alarmă. 

Nu ştim dacă propriaterul Loganului s-a lăsat convins, cert este că mesajul îl va primi :)


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.