Metoda accidentul şi câţi bani fac românii din ea

Aveţi grijă cu cine vorbiţi

Metoda accidentul şi câţi bani fac românii din ea Metoda accidentul şi câţi bani fac românii din ea

Un tânăr de numai 17 ani i-a suprins pe poliţiştii din vestul ţării în momentul în care aceştia l-au prins pe stradă. Băiatul a încercat să facă rost de bani într-un mod rapid şi a aplicat una dintre cele mai cunoscute metode puse în practică, de hoţi, accidentul.
Tânărul l-a sunat pe un pensioner de 75 de ani din Deva, a pretins că este nepotul său şi i-a cerut 10.000 de lei, spunând că a fost implicat într-un accident de circulaţie. Bătrânul şi-a dat seama imediat că apelantul a prezentat o stare de fapt fictivă.

Conform zhd.ro, în aceeaşi zi, un alt localnic, în varsta de 69 de ani, a reclamat că o persoana necunoscută, sub pretextul unui „accident de circulaţie”, l-a determinat să îi dea 8.800 lei.

IATĂ AICI CÂŢI BANI AU GĂSIT POLIŢIŞTII ASUPRA MINORULUI DE 17 ANI

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.