Metodă eficientă de scădere a temperaturii în maşină

Cel mai mare coşmar în timpul verii este momentul în care parcaţi maşina în bătaie soarelui şi reveniţi la ea după o perioadă de timp. Japonezii au descoperit o metodă simplă şi foarte eficientă de reducere a temperaturii din habitaclu.

Metodă eficientă de scădere a temperaturii în maşină Metodă eficientă de scădere a temperaturii în maşină

Pe timpul verii temperatura în habitaclul unei maşini creşte foarte mult atunci când autovehicolul este parcat în bataia razelor de soare. Chiar şi deschiderea geamurilor, pornirea motorului şi a instalaţiei de climatiazare nu rezolva problema foarte repede. Tabla şi tubulatura încinsă fac ca perioada în care intră aer rece în maşină să fie suficient de mare încât cei din interior să simtă un disconfort major.

Japonezii au descoperit o metodă foarte simplă şi eficientă de a scădea temperatura aerului interior cu câteva grade, suficent ca primele minute să nu mai fie insuportabile. Se deschide geamul pasagerului, iar uşa de la şofer este deschisă şi închisă de mai multe ori. În acest fel aerul mai rece de afară este "absorbit" în interiorul maşinii, iar aerul fierbinte din autovehicul este scos afară. Pentru a vedea efectiv ceea ce se întâmplă urmăriţi materialul video.

Vezi video

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.