METODĂ inedită de ÎNŞELĂCIUNE pe internet. Exemplu: un Golf V cu km daţi înapoi - STARE IREPROŞABILĂ

Un cititor ProMotor ne-a trimit o situaţie cu care s-a confruntat

METODĂ inedită de ÎNŞELĂCIUNE pe internet. Exemplu: un Golf V cu km daţi înapoi - STARE IREPROŞABILĂ METODĂ inedită de ÎNŞELĂCIUNE pe internet. Exemplu: un Golf V cu km daţi înapoi - STARE IREPROŞABILĂ

Un cititor ProMotor ne-a trimit o situaţie cu care s-a confruntat când a încercat să-şi cumpere o maşină la mâna a doua. Problema e binecunoscută: km daţi înapoi. El a găsit un anunţ cu un Golf V în care observă o mare neconcordanţă. În datele tehnice din anunţ scrie 138 400 de km, însă pe fişa de service făcută în 2016 scrie clar că, la acel moment, maşina avea 170 000 de km. În acest mod, au dispărut mai bine de 31.600, plus ce s-a mai circulat cu ea din momentul reviziei până în prezent. Potenţialul client îl contactează pe proprietar şi îi atrage atenţia însă acesta din urmă îi răspune în cel mai josnic mod posibil. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.