Metoda prin care se evită amenzile de parcare, aplicată cu succes de o şoferiţă - VIDEO

Cei mai mulţi poliţişti verifică ...

Metoda prin care se evită amenzile de parcare, aplicată cu succes de o şoferiţă - VIDEO Metoda prin care se evită amenzile de parcare, aplicată cu succes de o şoferiţă - VIDEO

O şoferiţă din oraşul chinez Suzhou a găsit metoda perfectă prin care să evite amenzile de parcare. Când îşi lăsa maşina parcată în zone nepermise, aceasta punea o amendă falsă în parbriz, astfel încât poliţiştii credeau că a fost deja sancţionată contravenţional.

Cei mai mulţi poliţişti verifică dacă data este corectă şi pleacă mai departe. Mai mult, femeia avea un răspuns pregătit pentru organele care şi-au dat seama de fals, spunând că este „victima unei farse”, scrie odditycentral.com. Autorităţile au prins-o pe făptaşă după ce a fost filmată în timp ce punea „amenda” în parbrizul maşinii.

Citeşte şi 

 
 

Nu se ştie de când folosea şoferiţa această metodă ilegală, dar a fost prinsă la începutul lunii aprilie. Femeia a avut ghinionul să-şi parcheze autoturismul lângă o maşină de poliţie sub acoperire şi, pentru ca totul să fie „perfect”, aceasta din urmă avea şi cameră video pe bord.

VIDEO

Citeşte articolul complet pe Gandul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.