Metoda prin care trei indivizi bruiau închiderea centralizată la maşinile de lux

Autor: Mediafax 29 mart. 2019 Știri auto
Metoda prin care trei indivizi bruiau închiderea centralizată la maşinile de lux

Trei arădeni suspectaţi că au furat peste 150.000 de lei şi 5.000 de euro din maşini de lux, după ce au bruiat închiderea centralizată a uşilor la autoturisme, au fost arestaţi preventiv. Cei trei au fost prinşi în trafic în oraşul Arad, informează Mediafax.

Potrivit IGPR, poliţiştii de investigaţii criminale din Baia Mare, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, au probat activitatea infracţională a unei grupări, specializată în furturi din autovehicule.

În urma investigaţiilor, poliţiştii băimăreni au reuşit să probeze două fapte comise de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 39 şi 44 de ani, toţi din judeţul Arad, în cursul anului 2018.

Cei în cauză ar fi folosit un dispozitiv de bruiere a semnalului radio transmis de telecomenzile sistemelor de închidere centralizată, pătrunzând în două autoturisme de lux de unde ar fi sustras, într-un caz suma de 80.000 de lei şi în celălalt suma de 5.000 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide