MHS Motors – noul dealer BMW

Reţeaua Automobile Bavaria a ajuns la 14 dealeri, MHS Motors fiind ultima unitate, conţinând atât un showroom căt şi un service, inaugurată în Bucureşti, în cartierul Militari, la ieşirea spre A1.

MHS Motors – noul dealer BMW MHS Motors – noul dealer BMW
Amplasat pe Bd. Iuliu Maniu aproape de ieşirea pe autostradă, MHS Motors se adresează clienţilor din vestul capitalei, dar şi celor din oraşele apropiate Bucureştiului. Dealership-ul este construit pe o suprafaţă de 800 mp şi include un showroom auto, recepţie service, magazin de piese de schimb şi accesorii originale BMW şi birouri.

MHS Motors comercializează atât automobile noi, cât şi BMW Company Cars, maşini utilizate de angajaţi ai BMW Group şi managementul Automobile Bavaria Group; stocul acestor automobile este de 300 de unităţi în România. Magazinul de piese de schimb şi accesorii oferă întreaga gamă de produse BMW. Service-ul are o capacitate de 12 masini, care beneficiază de toate serviciile aftersales: mecanică, tinichigerie şi vopsitorie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.