Mic refresh pentru BMW X1 la Salonul Auto New York 2012

Cu ocazia Salonului Auto New York 2012, germanii ne prezintă un mic facelift adus lui BMW X1 - vă place?

Mic refresh pentru BMW X1 la Salonul Auto New York 2012 Mic refresh pentru BMW X1 la Salonul Auto New York 2012

Cel mai mic SUV din gama bavarezilor, BMW X1, a fost lansat în 2009, iar acum, la peste doi ani distanţă, are dreptul la un facelift foarte discret, mai degrabă un upgrade pentru împrospătare. Prin urmare, X1 devine o idee mai elegant, primii care îl vor putea cumpăra fiind americanii - versiunea europeană a refreshului lui BMW X1 va fi prezentată în toamnă, la Salonul Auto Paris 2012.

"Machiajul" este vizibil în partea frontală, partea inferioară a spoilerului lui BMW X1 fiind acum desenată mai sportiv, cu o fantă centrală mai masivă, unde banda îngustă cu aspect argintiu aduce în peisaj mai multă prestanţă. Şi la nivelul blocurilor optice se observă modificări, farurile Xenon fiind combinate cu semnalizatoare de tip LED şi noi inele "angel eyes".

BMW X1 are dreptul in SUA la versiunea de top X1 xDrive35i de 300 CP

În rest, upgrade-ul lui BMW X1 mai presupune la exterior doar redesenarea oglinzilor retrovizoare, precum şi o paletă nouă de culori pentru caroserie. În interior, pe lângă câteva detalii care îi conferă maşinii un look mai elegant, se mai remarcă adoptarea joystick-ului high-tech pentru cutia automată, de la modelele superioare.

La nivel tehnic, pe piaţa americană micul facelift al lui BMW X1 aduce un nou vârf de gamă: versiunea pe benzină X1 xDrive35i, cu 6 cilindri în linie şi 300 CP, care se alătură deja cunoscutei versiuni X1 xDrive28i (4 cilindri şi 240 CP). Ca preţ de pornire, BMW X1 rămâne o ofertă tentantă pentru amatorii de SUV-uri premium mici, având un preţ de bază de 31.546 USD pentru X1 sDrive28i, respectiv de 39.345 USD pentru versiunea de top.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.