Mic sfat util despre cum să NU verifici evacuarea maşinii. VIDEO

Dacă eşti suficient de precaut să nu ajungi să înveţi din greşelile tale, ci din a altora, atunci acest video îţi va prinde bine. Nu credem că o să-l uiţi prea curând...

Mic sfat util despre cum să NU verifici evacuarea maşinii. VIDEO Mic sfat util despre cum să NU verifici evacuarea maşinii. VIDEO

Modul tradiţional de a verifica dacă tubulatura sistemului de evacuare este intactă este cel a astupării evacuării finale. Metoda comică tradiţională este aceeaşi, cu menţiunea că trebuie să stai cu faţa cât mai aproape de locul pe unde iese, de regulă, fumul. 

De fapt, lăsăm mecanicul acesta simpatic din Rusia să ne-o demonstreze. 

Vedem acesta ca pe momentul ideal pentru împărtăşirea sinceră a păţaniilor voastre. Nu vă sfiiţi, folosiţi-vă cu încredere de rubrica de comentarii de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.