Michael Jordan îşi scoate Mercedes-ul la vânzare

Renumitul baschetbalist din NBA, Michael Jordan, şi-a scos la licitaţie pe site-ul eBay, supercarul de 650 CP - Mercedes SLR McLaren 722.

Michael Jordan îşi scoate Mercedes-ul la vânzare Michael Jordan îşi scoate Mercedes-ul la vânzare

Se pare că starul din NBA, vrea să-şi vândă bolidul din garaj după numai 1.500 km rulaţi. Acesta l-a scos la licitaţie pe eBay pentru o sumă de 429.998 dolari sau 308.942 euro. Mercedes SLR McLaren 722 este o ediţie specială, indicativul "722" referindu-se la timpul la care au luat startul (7:22 a.m.) Stirling Moss şi co-pilotul său Denis Jenkinson în cursa de la Mille Miglia, în 1955. Aceştia se aflau într-un Mercedes 300 SLR când au câştigat cursa.

Mercedes SLR McLaren 722 este echipat cu propulsorul V8 de 5.4 litri care dezvoltă 650 CP, cu 24 CP mai mult faţă de modelul standard. Acesta mai are în plus suspensii modificate, jante de aliaj mai uşoare, un difuzor şi blocuri optice noi. Cel mai important este faptul că pe lângă toate acestea, maşina încă se mai află în garanţie până în august 2011 sau până atunci când va ajunge la pragul de 50.000 km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.