Michael Schumacher plimbat de Niki Lauda

Schumacher plimbat de Niki Lauda într-un E-Cabrio. La prima vedere o mică sesiune de bârfă între campioni, dar la un moment dat Schumi are de dat câteva răspunsuri.

Michael Schumacher plimbat de Niki Lauda Michael Schumacher plimbat de Niki Lauda

La prima vedere un mic clip de promovare a noului E Cabrio. Totuşi protagonoştii, Michael Schumacher şi Niki Lauda, după câteva glumiţe învîţate din scenariu au trecut la Formula 1. O mică confesiune a lui Schumacher mai mult sau mai puţin regizată. Oricum se pare că ambii se bucură încă de un imens capital de simpatie dovedit şi de entuziasmul partenerilor din trafic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.