Michalsky feat. Audi

Autor: Raluca Iorga 07 sept. 2007 Știri auto
Michalsky feat. Audi

Michael Michalsky, noul ambasador Audi, brand pe care îl reprezintă la volanul unui elegant Q7, a creat o linie de haine negre, elegante, care urmează linia trupului şi se poartă peste cămăşi sau bluze albe.

Stilul sportiv şi în acelaşi timp elegant, atenţia acordată detaliilor şi pasiunea pentru materialele scumpe, calităţi care îl reprezintă atât pe Michael Michalsky, cât şi firma auto a cărei imagine este designerul, au fost ilustrate perfect prin elegantul outfit black&white. Colecţia va fi lansată la International Motor Show de la Frankfurt, la mijlocul lunii septembrie şi va fi purtată de către staff-ul Audi.

Ales "Designerul Anului 2003", Michalsky vrea să continue succesul cu trei colecţii – linia exclusivă MICHALSKY, M67 – Michalsky Jeans Berlin şi Michamic, inspirate din diferite stiluri de pe scena muzicală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide