Michalsky feat. Audi

Un designer german de succes şi un brand auto de aceeaşi origine şi-au unit inspiraţia şi talentul pentru a realiza o colecţie vestimentară care să-i reprezinte în egală măsură.

Michalsky feat. Audi Michalsky feat. Audi
Michael Michalsky, noul ambasador Audi, brand pe care îl reprezintă la volanul unui elegant Q7, a creat o linie de haine negre, elegante, care urmează linia trupului şi se poartă peste cămăşi sau bluze albe.

Stilul sportiv şi în acelaşi timp elegant, atenţia acordată detaliilor şi pasiunea pentru materialele scumpe, calităţi care îl reprezintă atât pe Michael Michalsky, cât şi firma auto a cărei imagine este designerul, au fost ilustrate perfect prin elegantul outfit black&white. Colecţia va fi lansată la International Motor Show de la Frankfurt, la mijlocul lunii septembrie şi va fi purtată de către staff-ul Audi.

Ales "Designerul Anului 2003", Michalsky vrea să continue succesul cu trei colecţii – linia exclusivă MICHALSKY, M67 - Michalsky Jeans Berlin şi Michamic, inspirate din diferite stiluri de pe scena muzicală.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.