Michelin a lansat cea mai recentă generaţie de anvelope de iarnă: Alpin6

Noua anvelopa de iarnă Michelin Alpin6

Michelin a lansat cea mai recentă generaţie de anvelope de iarnă: Alpin6 Michelin a lansat cea mai recentă generaţie de anvelope de iarnă: Alpin6

Michelin a lansat cea mai recentă generaţie de anvelope de iarnă pentru piaţa europeană, Alpin6. Aceasta se remarcă printr-o tracţiune foarte bună, acceleraţie şi performanţă de frânare pe zăpadă, şi o longevitate crescută cu 20% mai mult decât a concurenţilor premium. 

Testele efectuate de TÜV SÜD* au demonstrat că Alpin6 rulată se opreşte cu 5,9 metri mai repede pe zăpadă decât media concurenţilor şi, de asemenea, are o mai bună tracţiune în pantele alunecoase.

Performanţa Alpin6 se datorează tehnologiilor de ultimă generaţie Michelin Evergrip. De asemenea, cauciucurile Alpin6 au un profil evolutiv al benzii de rulare - canelurile apar şi se lărgesc pe măsură ce anvelopa se uzează, şi un compus al benzii cu mai multe straturi care îmbunătăţesc aderenţa pe zăpadă. 

MICHELIN CrossClimate+ combină cele mai bune tehnologii ale anvelopelor de vară şi de iarnă. De la primul până la ultimul kilometru, performanţele sale se schimbă foarte puţin, în timp ce performanţele anvelopelor concurente scad semnificativ.

Această combinaţie de performanţe se datorează acţiunii a trei factori: un compus inovator la banda de rulare, un profil unic şi lamele de înaltă performanţă. MICHELIN CrossClimate + este prevăzută cu blocuri de profil rigide şi teşite, care oferă siguranţă optimă pe suprafeţe uscate. Designul rigid şi blocurile de profil teşite îmbunătăţesc semnificativ frânarea pe suprafeţe uscate.

Acest model de anvelopă dispune de lamele 3D adânci pentru mobilitate de durată pe zăpadă şi de lamele auto-blocante pentru o frânare eficientă pe suprafeţe uscate. În plus, atunci când anvelopa se uzează, în banda de rulare apar canale noi care menţin tracţiunea pe zăpadă, până la ultimul kilometru.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.