Michelin a lansat cea mai recentă generaţie de anvelope de iarnă: Alpin6

Autor: Marius Vișan 24 oct. 2018 Știri auto

Michelin a lansat cea mai recentă generaţie de anvelope de iarnă pentru piaţa europeană, Alpin6. Aceasta se remarcă printr-o tracţiune foarte bună, acceleraţie şi performanţă de frânare pe zăpadă, şi o longevitate crescută cu 20% mai mult decât a concurenţilor premium. 

Testele efectuate de TÜV SÜD* au demonstrat că Alpin6 rulată se opreşte cu 5,9 metri mai repede pe zăpadă decât media concurenţilor şi, de asemenea, are o mai bună tracţiune în pantele alunecoase.

Performanţa Alpin6 se datorează tehnologiilor de ultimă generaţie Michelin Evergrip. De asemenea, cauciucurile Alpin6 au un profil evolutiv al benzii de rulare – canelurile apar şi se lărgesc pe măsură ce anvelopa se uzează, şi un compus al benzii cu mai multe straturi care îmbunătăţesc aderenţa pe zăpadă. 

MICHELIN CrossClimate+ combină cele mai bune tehnologii ale anvelopelor de vară şi de iarnă. De la primul până la ultimul kilometru, performanţele sale se schimbă foarte puţin, în timp ce performanţele anvelopelor concurente scad semnificativ.

Această combinaţie de performanţe se datorează acţiunii a trei factori: un compus inovator la banda de rulare, un profil unic şi lamele de înaltă performanţă. MICHELIN CrossClimate + este prevăzută cu blocuri de profil rigide şi teşite, care oferă siguranţă optimă pe suprafeţe uscate. Designul rigid şi blocurile de profil teşite îmbunătăţesc semnificativ frânarea pe suprafeţe uscate.

Acest model de anvelopă dispune de lamele 3D adânci pentru mobilitate de durată pe zăpadă şi de lamele auto-blocante pentru o frânare eficientă pe suprafeţe uscate. În plus, atunci când anvelopa se uzează, în banda de rulare apar canale noi care menţin tracţiunea pe zăpadă, până la ultimul kilometru.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide