Michelin a lansat noua gamă de anvelope X MultiWay 3D

Grupul Michelin a lansat pe piaţa din România noua gamă de anvelope pentru camioane X MultiWay 3D care face faţă oricărui tip de carosabil, indiferent de condiţiile meteorologice, asigurând economie de timp şi carburant.

Michelin a lansat noua gamă de anvelope X MultiWay 3D Michelin a lansat noua gamă de anvelope X MultiWay 3D

X Michelin MultiWay 3D este prima gamă de anvelope pentru traficul regional care ajută la economisirea energiei. Aceasta aduce pentru prima dată în gama Michelin anvelopa de direcţie cu marcaje M+S, asigurând aderenţă în toate condiţiile meteorologice datorită noilor Michelin Durable Technologies. Noua gamă de anvelope de la Michelin vine cu două produse distincte, care aduc camioanelor o soluţie completă prin: X MultiWay 3D XZE pentru faţă şi X MultiWay 3D XDE pentru spate.

Companiile de transport, în special transportatorii regionali, întâmpină în prezent obstacole majore. Clienţii le solicită să transporte cantităţi mai mari, mai rapid şi la un preţ mai redus, deşi costurile de exploatare se află în continuă creştere. Solicitările sunt cu atât mai numeroase cu cât, în Europa de Vest, transportul regional reprezintă 62% din transportul rutier.

Michelin X MultiWay 3D este, în primul rând, o gamă de anvelope polivalentă. Ea poate fi folosită pe orice tip de carosabil, indiferent de condiţiile meteorologice, asigurând economie de timp şi de carburant, fiabilitate şi siguranţă.

Gama de anvelope "Multiway":
- asigură tracţiune optimă pe toate tipurile de carosabil;
- a fost concepută pentru rularea pe drumuri judeţene, drumuri naţionale şi autostrăzi;
- poate fi folosită în orice anotimp.

Datorită reducerii consumului de carburant, longevităţii şi faptului că poate fi reşapată, această anvelopă ajută la reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Prin consumul redus de carburant şi randamentul kilometric sporit, companiile de transport pot deveni acum mai productive. În plus, datorită tracţiunii îmbunătăţite indiferent de condiţiile de rulare, activitatea transportatorilor devine mai eficientă şi mai sigură.

Anvelopa Michelin X MultiWay 3D XZE Seria 80 a fost lansată în aprilie 2011, fiind urmată în iulie 2011 de anvelopa XDE Seria 80. Anvelopele Michelin X MultiWay 3D XZE Seria 70 şi XDE Seria 70 au fost lansate în mai 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.