Michelin retrage anvelope de pe piaţă

Grupul francez Michelin a anunţat vineri că va retrage de pe piaţă circa 68.000 de anvelope pentru motociclete, după constatarea unui posibil defect, determinat de o eroare în procesul de fabricaţie.

Michelin retrage anvelope de pe piaţă Michelin retrage anvelope de pe piaţă

Acţiunea prespupune retragerea de anvelope vândute în 40 de ţări din America de Nord şi Europa, a declarat un purtător de cuvânt al Michelin.

Până în prezent, nu au fost înregistrate acccidente provocate de eroarea de fabricaţie, a arătat compania.

În România, Michelin a preluat, în 2001, fabricile Tofan de la Zalău şi Floreşti, societatea Tofan Recap şi reţeaua de distribuţie. Compania controlează încă o firmă - Michelin Romstil Cord, cu sediul la Zalău, care produce cord metalic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.