Michelin Supercar Paddock e Paradisul pe Pământ. VIDEO

Cum e să ai garajul de vis şi să-l aduci la Goodwood Festival of Speed? Ne arată cei de la Michelin, într-un clip pe care noi l-am văzut abia acum, dar care merită tot timpul din lume, atât e de plin de supermaşini!

Michelin Supercar Paddock e Paradisul pe Pământ. VIDEO Michelin Supercar Paddock e Paradisul pe Pământ. VIDEO

Ferrari FXX K, 599 XX şi McLaren P1 GTR, urmate de-alde Koenigsegg One:1, Pagani Huayra şi Porsche 918 Spyder, acestea sunt doar câteva dintre maşinile pe care le-a adus Michelin într-un singur paddock. Dar mai avem şi McLaren 570S, Audi R8 V10 Plus, Ferrari 488 GTB, Aston Martin DB9 GT, ba chiar şi un BMW i8 care nu e deloc la locul lui aici...

Sunete de vis, maşini de vis, pe scurt:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.