Microbuz atacat de două maşini, în Vrancea. Atacul a fost filmat de un pasager - VIDEO

În imagine se poate vedea cum două BMW-uri ...

Microbuz atacat de două maşini, în Vrancea. Atacul a fost filmat de un pasager  - VIDEO Microbuz atacat de două maşini, în Vrancea. Atacul a fost filmat de un pasager - VIDEO

Şicanare ca-n filme în traficul din Vrancea. În imagini se poate vedea cum două BMW-uri şicanează cu agresivitate un microbuz în care se află mai multe persoane, şi chiar încearcă să îl blocheze. 

La un moment dat, unul dintre ei opreşte maşina, coboară şi sparge un geam al microbuzului. Un al doilea şofer opreşte maşina de-a latul drumului, dar şoferul microbuzului reuşeşte să-l evite şi scapă.

Pasagerii speriaţi au reuşit în acele momente de panică să sune la poliţie. Nu sunt cunoscute motivele de la care a pornit conflictul. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.