Microbuz cu turişti, blocat pe Transalpina, din cauza ploilor – GALERIE FOTO

Autor: Departamentul Corespondenti 15 iul. 2019 Știri auto

Potrivit reprezentanţilor Secţiei Drumuri Naţionale Târgu Jiu, în timp ce realizau revizia pe DN 67C,Transalpina, echipa SDN Târgu Jiu a fost solicitată, duminică, să intervină în sprijinul unor turiştii rămaşi cu microbuzul blocaţi într-o zonă cu apă şi nămol.

Turiştii au încercat să urce către vârful Păpuşa, pe un drum forestier, fără să cunoască zona şi s-au împotmolit.

Zona se afla sub atenţionare cod galben de vreme severă.

În urma intervenţiei drumarilor din Târgu Jiu, turiştii au fost salvaţi.

„În timpul efectuării reviziei pe DN 67C,Transalpina, zona fiind sub atenţionare cod galben de vreme severă, echipa SDN Târgu Jiu a fost solicitată să intervină în sprijinul unor turiştii rămaşi cu microbuzul blocaţi într-o zonă cu apă şi nămol. Turiştii au încercat să urce către vârful Păpuşa, pe un drum forestier, fără să cunoască zona”, a fost mesajul postat pe Facebook de către cei de la pagina Secţia Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide