Mika Hakkinen reloaded: concurează pentru Mercedes-Benz

Pilotul finlandez se întoarce pe circuit, debutând în competiţia Intercontinental Le Mans Cup, alături de echipa Mercedes-Benz Motorsport.

Mika Hakkinen reloaded: concurează pentru Mercedes-Benz Mika Hakkinen reloaded: concurează pentru Mercedes-Benz

Au trecut zece ani de cînd Mika Hakkinen a decis să lase deoparte Formula 1, pentru a se concentra pe cursele de DTM, pe care avea să le părăsească, la rândul lor, în 2007. Fanii pilotului finlandez ştiu bine că resursele sale de competitivitate sunt, încă, mari, aşa că vor primi cu bucurie vestea potrivit cărora Hakkinen va intra din nou în arena cu lei a motorsportului, dar, de data aceasta, în competiţia Intercontinental Le Mans Cup.

Pilotul va evolua pentru echipa Mercedes-Benz Motorsport, iar debutul său va fi marcat de trecerea la volanul noului Mercedes-Benz SLS AMG GT3. Prima cursă va avea loc pe data de 13 noiembrie, pe pista de la Zhuhai, în China, iar coechipierii lui Mika Hakkinen vor fi Lance David Arnold şi chinezul CongFu Cheng.

Potrivit lui Norbert Haug, preşedintele echipei Mercedes-Benz şi unul dintre oamenii care au lucrat cu Hakkinen peste 15 ani, a declarat că popularitatea pilotului în China este foarte mare şi că finlandezul este o parte importantă a familiei producătorului german. Mika Hakkinen s-a declarat nerăbdător să piloteze SLS-ul AMG GT3, pe care îl consideră, în mod egal, frumos şi puternic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.