MINI a pierdut în faţă Porsche

MINI a pierdut duelul cu Porsche. 911S a câştigat cu un avans de 2 secunde, MINI spune că o secundă Porsche costă 38.000 USD.

La un moment dat Jim McDowell, preşedintele MINI din America, a provocat Porsche la un duel, dar au fost refuzaţi. La un moment dat s-au arătat interesaţi şi cei de la Hyundai, dar după ce MINI a dezvăluit circuitul care s-a dovedit a nu fi Road Atlanta ci parcarea de la circuit, cei de la Hyundai se pare că s-au liniştit.

Jim McDowell nu a renunţat, s-a tot agitat şi a obţinut în cele din urmă ce a dorit. Adică a fost bătut de Porsche pe circuit, adică parcare. Deşi cei de la MINI au făcut tot ce au putut pentru a-i penaliza pe cei de la Porsche, traseul cursei fiind unul de manevrabilitate, 911S a câştigat cu un avans de 2 secunde.

Jim McDowell a câştigat acum privilegiul de a purta la prima apariţie publică un tricou pe care scrie "We did not beat Porsche". Dacă a avut MINI vreo şansă în acest duel... greu de spus. În schimb au reuşit să atragă atenţia asupra lor, iar în final asta contează.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.