MINI Aldridge Special

Ce vedeţi aici nu este cu totul nou. Mini-ul din aceste imagini este o reinterpretare moedrnă a strămoşului său de acum mai bine de 40 de ani.

MINI Aldridge Special MINI Aldridge Special

Explozie de culoriPornind de la un Mini Cooper actual, artistul şi designerul grafic Alan Aldridge a creat o interpretare modernă a mai mult cunoscutului model psihedelic Mini ce a apărut pe coperta Sunday Times Magazine în 1965. Modelul prezentat este decorat cu o serie de imagini, forme şi tipare, fiecare în parte reflectând o latură feminină sau masculină.

Vehiculul a fost dezvăluit la Desing Museum în Londra la o expoziţie retrospectivă a creaţiilor ce poartă semnătura Aldridge şi numele de "Omul cu ochi de caleidoscop".


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.