MINI ar putea produce, până la urmă, Superleggera Roadster. În 2018

Numai bine ce am terminat de deplâns MINI Roadster, că aflăm cea mai bună veste MINI din ultimul timp: Superleggera Roadster se pregăteşte pentru producţie.

MINI ar putea produce, până la urmă, Superleggera Roadster. În 2018 MINI ar putea produce, până la urmă, Superleggera Roadster. În 2018

Acum o lună în urmă ne exprimam părerea de rău pentru două modele MINI, pe care producătorul a anunţat că le vor scoate din producţie. De fapt, trei, pentru că MINI s-a uitat şi la Paceman, înainte să scrie lista neagră. 

Se pare că, totuşi nu este chiar atât de rău. Printre cele cinci modele „supererou” din viitoarea gamă MINI îşi va face loc şi un roadster. Şi nu oricare roadster, ci chiar Superleggera Roadster, care ne-a încântat privirile acum aproape un an în urmă.

 

Conform celor de la Car Magazine, MINI Superleggera Roadster este programat să intre în producţie în 2018, ca cel de-al patrulea membru al gamei de „supereroi” MINI - alături de Cooper, Clubman şi Countryman. 

Despre cel de-al cincilea membru - MINI Minor, care va fi dezvoltat în parteneriat cu Toyota - încă nu se ştie absolut nimic. Da, suntem curioşi şi în privinţa unui MINI cu adevărat mini, însă acum avem de răsfoit galeria foto de mai sus...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.