Mini Cabrio - Poze spion

Noul Mini Cabrio a fost surprins în teste încă de acum doi ani, însă nu a fost lansat nici acum pentru ca actuala generaţie încă se vindea foarte bine.

Mini Cabrio - Poze spion Mini Cabrio - Poze spion

Acoperisul ocupa mai putin spatiuDar acest lucru se va schimba. Pentru că e timpul să apară o nouă generaţie, iar modelul surprins în fotografiile spion este destul de evoluat pentru a confirma acest lucru. Putem observa acum un acoperiş ce ocupă mai puţin spaţiu, în ciuda existenţei unei trape textile. Cele două bare de protecţie la răsturnare au fost înlocuite cu una singură ce este ascunsă sub caroserie.

Mai putem remarca şi defelectorul de vând integrat în spatele scaunelor din faţă. În ceea ce priveşte partea tehnică, aceasta va fi preluată integral, înclusiv cu toate motoarele de la modelul de bază Mini. Lansarea este preconizată pentru Salonul Auto de la Detroit de la începutul anului viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.